IMPORTANT : ACCEPTAM PLATA CU TICHETE DE VACANTA!

Informatii

imagineHotel Cheia, Statiunea Cheia, Jud Prahova are o capacitate de 124 de locuri in camera single, duble si apartamente. Hotelul dispune de un restaurant cu capacitatea de 130 de locuri, terasa cu gratar in aer liber, bar, sala de jocuri si mai multe sali de conferinta cu diferite capacitati. Toate camerele au baie cu dus, balcon, cablu TV si telefon.internet wifi . Spatiul generos din jurul hotelului este propice pentru desfasurarea activitatilor de team-building, recreative sau meselor in aer liber.

Puteti beneficia de o multitudine de posibilitati de agrement in aer liber: culegerea de plante medicinale si fructe de padure, excursii de-a lungul raului la izvoare unde se organizeaza mese campenesti; plimbari cu sania trasa de cai;paintball, tir cu arcul, tiroliana, rappel, petreceri festive cu foc de tabara, lectii de echitatie, Inchirieri de atv, discoteca, karaoke, etc.

Hotelul Cheia dispune de sala de conferinta si e frecvent gazda conferintelor interne si internationale, evenimentelor, team-buildingurilor, lansarilor de produs organizate de cunoscute organizatii interne si internationale, companii si firme de presitgiu.

Bine ati venit hotel cheia cazare prahova