IMPORTANT : ACCEPTAM PLATA CU TICHETE DE VACANTA!

Hotel Cheia te invita sa petreci clipe placute si relaxante in mijlocul naturii

Brazii seculari ingemanati, raul in cascade si padurea iti ofera armonia benefica atat de necesara echilibrului spiritual

Vei gasi aici preparate traditionale romanesti provenite de la fermele din apropiere, cat si bunatati din bucataria proprie

NOU!
Am inaugurat terenul multifunctional de sport, omologat international!

Terenul multifunctional (tenis, handbal, minifotbal + un cos de baschet) este construit la cele mai inalte standarde si este certificat si omologat inclusiv pentru competitii internationale.
Ideal pentru cantonamente si stagii de pregatire pentru sportivii de performanta!
Terenul de tenis este omologat de ITF (Federatia Internationala de Tenis) in Categoria 4 (Medium-Fast).


Localizare

La 120 km de Bucuresti, in statiunea Cheia, la poalele muntilor Ciucas, in aria protejata "Natura 2000" se afla hotelul "Cheia" din doua corpuri sub forma de piramide. Curtea ce se intinde pe o suprafata de 16000 m.p. Cuprinde, gradina, terase, toate inconjurate de un peisaj unic al Muntilor Zaganu, Pasul Bratocea si Muntii Ciucas asezati in fundal ca un castel medieval.

Facilitati/Agrement

Puteti beneficia de o multitudine de posibilitati de agrement in aer liber: culegerea de plante medicinale si fructe de padure, excursii de-a lungul raului la izvoare unde se organizeaza mese campenesti; plimbari cu sania trasa de cai;paintball, tir cu arcul, tiroliana, rappel, petreceri festive cu foc de tabara, lectii de echitatie, Inchirieri de atv, discoteca, karaoke, etc.
Bine ati venit hotel cheia cazare prahova

Bine ati venit!

Hotel Cheia - o oaza de liniste in mijlocul naturii

Hotel Cheia, Statiunea Cheia, Jud Prahova are o capacitate de 124 de locuri in camera single, duble si apartamente. Hotelul dispune de un restaurant cu capacitatea de 130 de locuri, terasa cu gratar in aer liber, bar, sala de jocuri si mai multe sali de conferinta cu diferite capacitati. Toate camerele au balcon, cablu TV si telefon. Spatiul generos din jurul hotelului este propice pentru desfasurarea activitatilor de team-building, recreative sau meselor in aer liber.

Oferte speciale